14.12.2017

UKRSIBBANK PREMIUM COMPETENCIES 2017

Цього року UKRSIBBANK BNP Paribas Group знову підтвердив звання

Mastercard BANK 2017
— PREMIUM COMPETENCIES. Для банку це вже третя нагорода — визнання кращого сервісу для Premium клієнтів.

«Ми прагнемо добре знати своїх клієнтів і розуміти їх потреби. З одного боку, ми розуміємо потребу у швидких та сучасних online рішеннях, саме тому восени банк істотно оновив інтернет-банкінг UKRSIB Online, зробивши сервіс зручним та комфортним для роботи (вже 60% наших Premium клієнтів стали користувачами) та став першим комерційним банком в Україні, який спільно з Google та Mastercard впровадив Android Pay.

І це лише початок, — розповів керівник Premium banking UKRSIBBANK BNP Paribas Group Ярослав Білан. З іншого боку, ми прагнемо частіше бачитись зі своїми Premium клієнтами. Ми цінуємо їх захоплення та готові дарувати незабутні емоції. Наприклад, цього року ми організували більше 30 –ти ексклюзивних заходів, серед яких: Beaujolais nouveau, День взяття Бастилії, Французька весна. Більше того, наші Premium клієнти, шанувальники тенісу, могли особисто насолодитись грою на кортах Roland Garros у Парижі, а любителі кіно відвідали кінофестиваль на Лазуровому узбережжі Канн. А ще ми влаштовували допрем’єрні покази «Валеріан та місто тисячі планет» від легендарного режисера Люка Бессона, а чотирьом Premium клієнтам навіть організували візит за лаштунки зйомок фільму на студії «EuroCorp» у Парижі».

Також банк продовжує піклуватись про комфортні умови обслуговування для Premium клієнтів. Протягом року у різних містах України відкрито 28 нових відділень Premium формату — це поєднання сучасних технологій та якісної фінансової експертизи. Зокрема, 3 нових відділення спеціалізуються на обслуговуванні ІТ-фахівців.

«Наша мета зробити фінансове життя наших клієнтів успішним, безпечним і простим», — додав Ярослав Білан.

Поділитися сторінкою: