10.01.2019

«Я буду Вам другом» – рік добрих справ

Бути банком позитивних змін — означає бути відповідальним за наше майбутнє. UKRSIBBANK BNP Paribas як сучасний бізнес, відіграє важливу роль у суспільстві. Для цього ми кожного дня прагнемо створити банк із високими стандартами та позитивним впливом на навколишнє середовище та оточення: працівників, клієнтів, суспільство.

Запобігання змінам клімату

Банк як частина Групи BNP Paribas популяризує серед клієнтів та партнерів відновлювані джерела енергії, енергетичну ефективність, стійку мобільність та переваги «циркулярної» економіки. Група припинила будь-яку співпрацю з компаніями, які забруднюють навколишнє середовище (вугілля, газ, сланці, проекти розвідки в Арктиці). UKRSIBBANK повністю слідує цій меті, прагне створити зелений офіс, висаджує дерева по всій Україні, заохочує усіх співробітників до зеленого способу життя, а також допомагає своїм клієнтам стати енергонезалежними.

Так, наприкінці 2018 року ЄБРР відзначила наш банк за найбільшу кількість реалізованих проектів за програмою енергоефективності IQ energy. 22 тисячі проектів — саме таку кількість нам вдалося реалізувати з початку старту програми IQ energy у 2016 року. Загалом, за цей час понад 35 тисячі українців скористалися «теплими кредитами», утепливши та модернізувавши свої помешкання: будинки та квартири.

Крім того, цієї осені співробітники UKRSIBBANK висадили понад 200 дерев поблизу навчальних закладів, у міських парках та зонах відпочинку у 6-ти містах України: Київ, Львів, Дніпро, Одеса, Харків та Вінниця.

Також банк провів грантовий конкурс «Climate Changemakers Awards» серед студентів, аспірантів та молодих вчених, допомагаючи молодим науковцям у реалізації важливих для навколишнього середовища проектів.

Підтримка молоді

Ми віримо, що інновації та розвиток звучать голосом молоді, тому підтримуємо численні проекти спрямовані на розвиток потенціалу молоді: як студентів, так і школярів, а ще дітей з особливими потребами.

Зокрема, минулого року UKRSIBBANK відкрив відділення для дітей у місті професій KIDSWILL, де діти зможуть спробувати себе у різних банківських професія, а ще дізнатися багато цікавого про розрахунки у давнину та гроші майбутнього. Підтримуючи підлітків, банк став партнером освітнього проекту «Карта професій», що допомагає школярам розібратися у різноманітті спеціальностей та зробити свідомий вибір фаху у майбутньому, став першою компанією, що долучилася до проекту «OPEN FOR TEENS» — мето якого розказати підліткам про особливості роботи у різних сферах. А ще банк став партнером різних цікавих та важливих для молоді олімпіад, літні математичні школи та форумів «Створюй колір свого майбутнього» та Youthspeak Forum 2018 тощо. Нагадаємо, що вже понад 10 років у банку діє програма «Зірки на старті», за якою найталановитіші випускники ВНЗ різних спеціальностей: як точні науки, так і гуманітарії, можуть пройти оплачуване стажування у міжнародній компанії, а у подальшому отримати першу постійну роботу.

Крім того, ми прагнемо до рівних можливостей навчання та розвитку. Так зі словами «Я підтримую!» минулого року UKRSIBBANK BNP Paribas Group вже дев’ятий рік поспіль проводив акцію «Срібна монетка», що зібрала понад 270 тисяч гривень на організацію інклюзивного середовища, яке сприяє розвитку та навчанню дітей з синдромом Дауна.

Підприємництво

Ми розуміємо, що саме за малим та середнім бізнесом стоїть розвиток нашої економіки. Пропонуючи послуги для підприємців, ми заохочуємо людей з різноманітними знаннями створювати та розвивати бізнес, підтримувати соціальні та підприємницькі інновації.

Особливу увагу ми приділяємо сміливим технологічним ідеям — стартапам. Минулого року, шукаючи рішення для бізнесу, ми провели Popcorp accelerator. У результаті, 6 команд-випускників вже розпочали комерційне партнерство з банком. Ще 4 команди, продовжують пілотні проекти з банком вже поза акселераційною програмою, щоб протестувати свої рішення та перевірити доцільність комерційної співпраці.

Підтримуючи різні локальні проекти, ми прагнемо до покращення міського, соціального та культурного середовища у регіонах, де ми працюємо. Вже традиційно — 11 років поспіль UKRSIBBANK залишається партнером Французької весни в Україні і минулого року банк став ексклюзивним партнером кінопрограми фестивалю. Також банк підтримав проведення Кубка Девіса в Україні — тенісний турнір світового рівня.

Ще минулого року банк підтримав низку цікавих ініціатив міжнародний конкурс малюнків

Kotyk By kotyk
та продовжив традицію підтримки Будинку-музею Булгакова.

Для нас бути банком для світу, що змінюється, означає бути відповідальним за краще майбутнє нашого суспільства!

Поділитися сторінкою: